Vanuit het pittoreske Vreeland starten de tochten over de vecht
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vanuit het pittoreske vechtdorp Vreeland starten de tochten over de vecht

RIVER - 2,5 uur - € 300,-

We vertrekken deze rondvaart vanuit Vreeland in oostelijke richting over de Vecht. Vanaf het water ziet U zowel links als rechts verschillende authentieke Buitenverblijven. We passeren , via Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis waar zich vroeger een militaire gevangenis bevond. Tijdens onze rondvaart kan de schipper desgevraagd meer info geven over de buitenplaatsen en andere historische feiten. Vervolgens bereiken we Breukelen alwaar we keren en onder de mooie verschillende authentieke ophaalbruggen de rondvaart zullen eindigen op onze vertrek locatie. Een aanrader voor een rustige en onvergetelijke tocht met volop pracht en praal onder het genot van een heerlijk glas wijn!

LAKES - 4 uur - € 400,-

Via de Mijndense Sluis steken we de Loosdrechtse plassen op. Desgewenst kunnen we een pitstop maken op 1 van de prachtige eilanden met strandjes of grasvelden. Tussen de zeilboten door kunnen we al naar gelang de planning via Kortenhoef en het Hilversumse kanaal terugvaren dan wel via Loenen weer richting thuishaven!

WEDDING - 3 uur - € 350,-

Deze mogelijkheid bieden we binnenkort. Als beide partijen instemmen kunt u elkaar in het bijzijn van familie en andere dierbaren het Ja woord geven. Verdere invulling laten we aan u over, maar het moment zelf is zeker bijzonder!

FISHING - 3 uur - € 350,-

We vertrekken richting Nederhorst en steken via het Hilversumse kanaal de Wijde Blik op. In goed overleg met onze gasten zullen we het anker daar uitgooien waar de kansen het hoogst zijn om deze sportieve hobby succesvol uit te oefenen.

CANDLE - 3 uur - € 350,-

Hoeft niet per se met echte kaarsen we hebben LED verlichting aan boord om ook tijdens de avonden onder het genot van een drankje te genieten van de vecht taferelen. We varen langzaam richting Loenen a/d Vecht zodat U de dag op een geweldige en romantische manier kunt afsluiten.

DINNER - 3 uur - € 350,-

Al naar gelang uw keuze varen wij U en uw gasten met onze Sleepboot naar het Restaurant en weer terug. Uiteraard kunt U onderweg alvast genieten van een apperitief en evt in overleg met het restaurant het nagerecht aan boord nuttigen. Uiteraard gaan we ervan uit dat het diner zal plaats vinden in een locatie aan de Vecht.

Betaling:
De tarieven zijn alle incl. BTW u kunt bij ons aan boord pinnen of contant afrekenen. Wij vragen een aanbetaling van € 50,– bij reservering.

Wijzigen:
Afspraken verplaatsen twee week van te voren is kosteloos. Wijzigen binnen 7 dagen brengen wij € 50,– in rekening.

Reservering:
Via het formulier rechts, via mail: rederijramses@gmail.com of via 0630020497.